GRAFISCH ONTWERP EN COMMUNICATIE

Een ontwerp van BLACKBOKX valt op door harmonie en evenwicht. In een persoonlijk gesprek leren wij uw bedrijf en de uitstraling die u wilt uitdragen goed kennen en kunnen wij uw wensen het beste omzetten in eindproducten.

We verplaatsen ons hierbij in uw doelgroep. Tijdens de ontwikkeling denken wij na over het  gebruik van vorm, beeld, typografie en materiaalgebruik.

Tevens kijken wij naar welk communicatiemiddel hier het beste past. Dit kan een uiting zijn om uw identiteit te bevestigen of een promotionele uiting om de aandacht te trekken.

Onze ontwerpen sluiten altijd aan bij uw bestaande huisstijl.  Eenheid in uitstraling maakt uw communicatie immers krachtiger.

FOLDER PAPERSTONE

Voor Starwood heeft Blckbokx een promotiefolder ontworpen met daarin informatie over diverse houtsoorten.

ONTWERP DE WOLKEN

Voor Kinderdagverblijf de Wolken realiseerde Blackbokx het gehele ontwerp. Een vrolijk, speels en aantrekkelijk concept dat kinderen aanspreekt

ONTWERP JK TECHNIEK

Om klanten te informeren over JK Techniek hebben wij een corporate brochure ontwikkeld met daarin de kernpunten waarin JK Techniek zich onderscheidt.

AGENDA ONTWERP

Voor Precisio maakte Blackbokx een ontwerp met stramien voor een agenda. Het resultaat is een overzichtelijk en aantrekkelijk design.

BROCHURE HEATTEQ

Heatteq is een bedrijf dat Staalovens bouwt. Blackbokx maakte een beursbrochure waarmee zij hun potentiele klanten benaderen.

DAAG ONS UIT!

Blackbox blijft innoveren en op zoek naar de beste oplossingen VOOR U.

Contact & Plattegrond

Mollerusweg 20               2031 BZ Haarlem

T.    023 844 59 77           E.    info@blackbokx.nl