DRUKWERK

BLACKBOKX denkt met u mee en is constant voor u op zoek naar de hoogste kwailiteit tegen de beste prijs. Bij BLACKBOKX heeft u altijd één aanspreekpunt voor al uw drukwerk.

Grote outdoor campagnes, marketing-, corporate en huisstijl drukwerk. BLACKBOKX kent geen beperkingen in capaciteit of technische mogelijkheden.

Door ons international netwerk van leveranciers kunnen wij u altijd van dienst zijn en op korte termijn maatwerk leveren.

Door dit full-service concept kunnen wij u een besparing opleveren tot wel 20% van uw totale kosten. Dit concept biedt u maximaal gemak, service en flexibiliteit.
 

LG NIEUWSBRIEF

Blackbokx verzorgt ieder kwartaal de nieuwsbrief van LG. Evenals het drukwerk voor diverse mailingen en andere uitingen van LG.

DRUKWERK CORENDON

Blackbokx verzorgt voor Corendon veel drukwerk. Voor zowel de lage als hogere oplages zorgen wij voor een perecte kwailiteit.

DRUKWERK LS SYSTEMS

LS Systems heeft ondenkt dat Blackbokx goedkoper drukwerk kan leveren dan het zelf produceren. Wij verzorgen alle product brochures.

DRUKWERK HANS PREYDE

Ook voor het drukken van uw huisstijl bent u bij Blackbokx aan het juiste adres. Benieuwd? Vraag dan een offerte aan.

Contact & Plattegrond

Mollerusweg 20               2031 BZ Haarlem

T.    023 844 59 77           E.    info@blackbokx.nl

Goede Doelen

twitter

Laatste tweet

BLACKBOKX werkt ook graag vrijwillig of voor een symbolisch prijs voor een goed doel.

Dus voor organisaties die zich inzetten om de wereld een beetje mooier of beter te maken bijvoorbeeld culturele  stichtingen, theaters, mensenrechten organisaties